Despre noi

Află mai multe despre echipa noastră!

Patric Mureșan

Manager proiecte

Maria Pop

Peisagist

Marcel Stoica

Arhitect

Paul Ionescu

Inginer Civil

Misiunea Noastră

Suntem dedicați și ne dorim să transformăm fiecare spațiu verde într-o oază de relaxare. Noi considerăm că exteriorul casei este la fel de important ca și interiorul casei, astfel că dorim să adăugăm valoare prin fiecare proiect al nostru. De aceea, punem accent pe profesionalism și atenție la detalii, lucrând strâns cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile și așteptările lor. Suntem mereu atenți la toate aspectele proiectelor noastre, de la design și planificare până la instalare și întreținere, pentru a asigura o livrare a proiectului în timp și în conformitate cu specificațiile stabilite.

Misiunea noastră este să vă oferim servicii de înaltă calitate, astfel încât să vă bucurați de luxul spațiului verde pe tot parcursul anului. Ne dorim să creăm grădini și alte spații de calitate superioară, care să satisfacă nevoile și cerințele clienților noștri.

FONDAT ÎN

2008

Fondată în 2008, am construit o afacere de succes care oferă servicii de calitate clienților din zona de amenajări exterioare.

PROIECTE

150+

De-a lungul timpului am construit o mulțime de proiecte frumoase și durabile pentru clienți din diferite domenii și industrii.

CLIENȚI MULȚUMIȚI

100+

Fie că a fost vorba despre proiecte de amenajări ale gazonului pentru proprietăți rezidențiale sau pentru spații publice, clienții noștri au apreciat mereu profesionalismul, dedicarea și atenția la detalii de care am dat dovadă.

VREI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ?