Serviciile noastre

În fiecare proiect și program se ascunde o oportunitate de a inova și a găsi modalități mai bune de a oferi servicii.

Sisteme de irigații automatizate

Descoperă beneficiile acestor sisteme și optimizează-ți grădina astăzi!

Montaj rulou gazon

Transformă-ți grădina într-un peisaj verde și frumos cu un montaj de rulou gazon!

Plantare arbori, arbuști, garduri vii și plante ornamentale

Echipa noastră de experți în grădinărit este pregătită să te ajute să alegi și să plantezi cele mai potrivite specii pentru spațiul tău.

Montaj pavaj

Echipa noastră de specialiști îți va oferi soluții personalizate și un montaj de calitate pentru a-ți satisface nevoile și gusturile.

Servicii complete

De la amenajarea spațiilor verzi până la întreținerea și managementul lor, afacerea noastră a dat naștere unora dintre cele mai recunoscute și apreciate proiecte de peisagistică și grădinărit, dar și unora dintre cele mai notorii provocări și soluții inspirate.

Sisteme de irigații automatizate

Sistemele de irigații automatizate sunt proiectate pentru a uda grădinile, peluzele și alte zone verzi fără intervenția umană. Aceste sisteme folosesc senzori pentru a determina când să ude și cât de mult să ude, astfel încât să se economisească apa și să se mențină sănătatea plantelor. Aceste sisteme sunt soluții convenabile și ecologice pentru menținerea sănătății plantelor și economisirea apei.

Proiectare sisteme de irigatii

Proiectarea sistemelor de irigații implică dezvoltarea unui plan detaliat pentru furnizarea eficientă a apei la gaozn și alte plante.

Montaj rulou gazon

Montajul rulourilor de gazon este soluția cea mai rapidă și mai avantajoasă pentru un spațiu verde sănătos durabil și atractiv.

Însămânțare și suprainsamantare

Însămânțarea și supraînsămânțarea sunt două tehnici utilizate în grădinărit și agricultură pentru a crește producția de culturi și pentru a îmbunătăți calitatea solului.

Plantare arbori, arbuști, garduri vii și plante ornamentale

Plantarea arborilor, arbuștilor, gardurilor vii și a plantelor ornamentale este o tehnică importantă în grădinărit și peisagistică.

Montaj pavaj

Montajul pavajului este un proces important în amenajarea spațiilor exterioare, cum ar fi terasele, curțile sau aleile de acces. Acesta adaugă stil și durabilitate spațiului, fiind un detaliu estetic important.

Întreținere spații verzi si gradini

Întreținerea spațiilor verzi este necesară pentru a menține aspectul frumos și sănătos al plantelor.

Construcții garduri

Construcția gardurilor este o activitate importantă în amenajarea grădinilor și curților, oferind protecție și securitate spațiului personal. Totodată aspectul, forma și materiale folosite oferă unicitate și un plus de personalitate.

Despre noi

Abordarea noastră este să provocăm în mod constant evoluția și să eforturi pentru a găsi modalități mai inteligente, mai rapide și mai eficiente de a livra, lucrând mereu pentru a ne asigura că respectăm standarde înalte pentru fiecare proiect.

14+

Ani de experiență

100+

Clienți
Fericiți

148

proiecte

752+

Metrii pătrați